Å KJØPE VALP FRA OSS 


Ridgebacken vil fremstå som en mer harmonisk hund om den er aktivert, både mentalt og fysisk og du må derfor ha tid til å aktivere og sosialisere valpen din slik at den får de beste forholdene for et aktivt liv. Vi selger bare valper til aktive mennesker som har tenkt nøye gjennom hva det vil si å ha en ridgeback som en del av sin familie og vi forventer at du enten tar ut ferie eller har mulighet til å ta med deg valpen på arbeid den første tiden. De påfølgende månedene må du også ordne deg slik at valpen aldri er alene hjemme en hel arbeidsdag. 
Vi vil at du sjekker godt ut at ingen i familien har allergi før du tenker å kjøpe valp.

Du må gi hunden et godt, omsorgsfullt, aktivt og permanent hjem. Ridgebacken liker å tilbringe tid med flokken sin og liker godt å være med på alt du gjør. Hunden skal være en del av familien din - ikke et individ du setter bort.  

Du må ha råd til å gi hunden kvalitetsmat, utstyr, hundekurs, veterinærbesøk, vaksinasjoner og forsikring og vi forventer at du røntger for HD og AD ved ca. 18 måneder, og selvfølgelig tar med hunden til veterinæren når den trenger det.

Vi vil også møte deg før vi bestemmer oss for om du får kjøpe valp fra oss. Både du og vi må føle at kjemien stemmer ettersom vi kommer til å være i kontakt i mange år framover. Bor du veldig langt unna oss bruker vi referanser. 


Hvis du er i kontakt med flere oppdretter og "har satt deg på venteliste" flere steder, vil vi sette pris på om du holder oss informert om dette og gi oss beskjed hvis du kjøper en annen valp.


Vi vet aldri hvor mange valper som blir født, så ingen får løfte om en valp før de blir født. "Fordeling" av valp foretas i løpet av de 8 ukene valpene bor med oss, og senest ved 7 ukers alder. Dette fordi vi ønsker å lære kjenne de enkelte valpene som de enkelte familiene valpen skal til.