Shavano's Ghanima Marula
Shavano's Ms. Indie

 

 

 

About us

 

 

 

Vi er familien Sørensen - med tilhørende Marula (Skrulla), lillespinn Indie og kattene  Greven og 'lillepus' - eller Sir Alex om du vil. Greven er sjef - hvertfall over alle hunder som kommer på besøk - nåde den som kommer for nær!!

 

Trond er øverst-kommanderende, bare ikke over bikkjene - for det er Irene!
Irene er nest-kommanderende, Morten og Tim er under-offiserer, og trives med det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marula flyttet til oss i november 2005 - 2,5 år gammel, etter at vi måtte sende vår kjære Baron til de evige jaktmarker noen måneder før. Vi har imidlertid kjent Marula hele hennes liv, da våre oppdrettere Kennel Shavano - bor bare noen 100 meter fra oss. Vi er Hanne og John Anders evig takknemlige for denne fantastisk flotte skapningen vi har vært så heldige å få dele med dere - maken tror jeg vi aldri vil se igjen!!


Marula og nest-kommanderende er et erteris - der Irene er, der er Marula! Under-offisér Morten er nok Marulas aller, aller beste venn. Oppdretter Hanne, forteller om da hun hadde med Marula på tur (mens hun enda bodde hos de). Møtte de en gjeng med barn på sykkel - da gikk halen som besatt på Marula, heeeelt overbevist om at minst én av dem var Morten! Gikk de tur forbi fotballbanen der Morten trente - hørte hun stemmen hans på lang vei, og nektet å gå videre før hun fysisk hadde hilst på han!

Den dag i dag - 7,5 år senere, kan Morten gjøre hva han vil med henne - hun finner seg i ALT fra den kanten. Morten og Marula bruker aldri bånd, Marula lystrer Mortens kommandoer på lang avstand.. *smiler*

Øverst-kommanderende og den andre under-offiseren er også meget elskelige vesener sett fra Marulas side, og helt ok folk å få mat og turer av.

 

Fra valpekassa kjenner vi Indie som et selvstendig vesen, som har sagt klart i fra hva hun ønsker fra første stund. Det har vært spennende å følge henne hele veien. Hun har fått sitt elskelige vesen som sin mor og sin far og er en svært, svært enkel og snill 'liten' hund.

FOTO: Indies pappa Quentin og mamma Marula - som valp, morsomt bilde ;O) )

 

(Indie har levd i snart 4 mnd - hun er utrolig morsom! Det er hoppogsprettogtjooghei, samtidig som det lar seg gjøre å "slå henne av" når vi syns det er nok. Morten og Tim trener masse med henne (sitt, bli, dekk, PANG! (legge seg helt ned på siden) -men er ikke så flinke med å lære henne ståååå :O). Hun plager livet av sin mor, men moren liker det (nesten hele tiden), ellers så får hun klar beskjed ja!
Indie runder nå snart 9 mnd - hun har fremdeles masse motor, det er full fres hele tiden, hvertfall ute! Men hun er en svært blid og morsom liten frøken, sjarmerer alle hun møter og kan skru av tempoet når hun er inne. Å løpe over sofa eller bord, er mye lettere enn å løpe rundt)!

 

WE'RE THE SORENSONS. WE'LL LET YOU KNOW IN ENGLISH ANOTHER TIME :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på Marula

 

 

 

 

 

 

- the gentle ridgie
and her daugther