Vi er familien Sørensen - med tilhørende Marula (Skrulla) og katten Greven. Greven er sjef - hvertfall over alle hunder som kommer på besøk - nåde den som kommer for nær!!

 

Trond er øverst-kommanderende, bare ikke over Marula - for det er Irene!
Irene er nest-kommanderende, Morten og Tim er under-offiserer, og trives med det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marula flyttet til oss i november 2005 - 2,5 år gammel, etter at vi måtte sende vår kjære Baron til de evige jaktmarker noen måneder før. Vi har imidlertid kjent Marula hele hennes liv, da våre oppdrettere Kennel Shavano - bor bare noen 100 meter fra oss. Vi er Hanne og John Anders evig takknemlige for denne fantastisk flotte skapningen vi har vært så heldige å få dele med dere - maken tror jeg vi aldri vil se igjen!!


Marula og nest-kommanderende er et erteris - der Irene er, der er Marula! Under-offisér Morten er nok Marulas aller, aller beste venn. Oppdretter Hanne, forteller om da hun hadde med Marula på tur (mens hun enda bodde hos de). Møtte de en gjeng med barn på sykkel - da gikk halen som besatt på Marula, heeeelt overbevist om at minst én av dem var Morten! Gikk de tur forbi fotballbanen der Morten trente - hørte hun stemmen hans på lang vei, og nektet å gå videre før hun fysisk hadde hilst på han!

Den dag i dag -4 år senere, kan Morten gjøre hva han vil med henne - hun finner seg i ALT fra den kanten.

Øverst-kommanderende og den andre under-offiseren er også meget elskelige vesener sett fra Marulas side, og helt ok folk å få mat og turer av.

 

Klikk her for MH og vital info

på Marula

 

WE'RE THE SØRENSENS! WE'LL LET YOU KNOW IN ENGLISH AFTER A WHILE ;o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjestebok